Advertisement

#pakejcutimurah

Alhamdulillah. Semalam cik fiqah duk ralit tengok i can see ur voice malaysia tetiba cik farhana whatsapp tanya trip singapore oct ni, pastu terus payment. Alhamdulillah. Trip ni rm99 je tau. Tengah promo sekarang 🤭 . . . #bahterakembaraholidays #pak

  • Hello nama saya sandra miller, saya dari Tennessee USA, saya membeli apa-apa jenis barang lama seperti: Tembaga, Syiling lama, Nota lama, Setem, Wang lama, Syiling, Cincin, Batu, Atique, Ring ' Barang kemas Adakah anda mempunyai barang-barang untuk dijual ??

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Assalamualaikum dan salam sejahtera. . Bagi membantu traveller2 Malaysia yg ingin mengunjungi Korea, admin akan menyediakan maklumat2 menarik di section “Travel Assist”‍️ . Ini tips paling berguna utk korang jika korang betul2 nk save byk utk beli ad

Assalamualaikum dan salam sejahtera. . Alhamdulillah selesai sudah Group Tour 4hb-8hb September lalu . Terimakasih atas semuanya Admin ambil kesempatan nak mintak maaf jugak di atas kekurangan di mana2 . Harap team kalini dpt terus rekomen @sowontrav

Advertisement

Advertisement

Sesekali admin post gak tix & resit.Kalau x post, org ingat scammer plak.Admin 100% #trustedagent .Jangan takut ok🤗 Ni kisah semalam, customer mintak min uruskan trip HCM all in 4h3m..Trip cuti deepavali seramai 8 pax.Tix agak mahal sikit utk public h

Kami sediakan paket wisata dengan harga yang relatif murah Tujuan wisata juga bisa di ubah lho..... sesuai kesepakatan Coba deh rasakan kenyamanan wusatamu bersama kami FOTO : @tripwisatajogja Informasi wisata,penginapan dan rental mobil :+628773822

𝗣𝗔𝗡𝗗𝗨𝗔𝗡 𝗕𝗘𝗥𝗖𝗨𝗧𝗜 𝗗𝗜 𝗞𝗢𝗥𝗘𝗔 𝗠𝗘𝗡𝗚𝗜𝗞𝗨𝗧 𝟰 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗠 Tips untuk anda melancong ke Korea mengikut musim 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗠 𝗦𝗘𝗝𝗨𝗞 Masa: Lewat November – Awal Mac Suhu: -3°c hingga -9°c. Dengan salji yang tidak begitu tebal, aktiviti yang sesuai dilakukan adalah Ski dan berm

‼️ PAKEJ PERCUTIAN MAMPU MILIK ‼️ DEPOSIT SERENDAH RM80 & RM150 korang dah boleh reward diri sendiri 🤩🤩 Apa yang menariknya pakej kami ni?? Deposit rendah serendahnyaaa Termasuk flight pergi balik ️ Termasuk tempat penginapan Termasuk pengangku

‼️ PAKEJ PERCUTIAN MAMPU MILIK ‼️ DEPOSIT SERENDAH RM80 & RM150 korang dah boleh reward diri sendiri 🤩🤩 Apa yang menariknya pakej kami ni?? Deposit rendah serendahnyaaa Termasuk flight pergi balik ️ Termasuk tempat penginapan Termasuk pengangku

Nampak misteri kan tapi ni salah satu cara kita mengenal alam semula jadi ️. Mencabar dalam masa yang sama mengenal ciptaan tuhan.. . . Sape nak rasa saat2 mencabar dan menyeronokkan meneroka gua.? boleh sertai trip ke krabi kami. Rm499 sahaja per pa

MOOD SNORKELING TURN ON . . Equipments FREE OF CHARGE tapi mintak tolong jaga bagai menatang minyak yg penuh ya Snorkeling full trip dari pagi hingga petang! Siap bawa singgah melawat Kampung Nelayan. Part paling best shark point . . Nak join dayt

Kami sediakan paket wisata dengan harga yang relatif murah Tujuan wisata juga bisa di ubah lho..... sesuai kesepakatan Coba deh rasakan kenyamanan wusatamu bersama kami FOTO : @tripwisatajogja Informasi wisata,penginapan dan rental mobil :+628773822

arrow